kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, March 16, 2011

teringat mase majlis kahwin akak........first time jadi TOK KADI.....



salam..

selamat pagi....salam blogger...hahahah...saje je nak boh citer bese2 kat dalam nie...sape tak suke, saya tak kisah sebab nie blog saya...hahahah.....tibe2 teringat mase aku jadi tok kadi time akak aku kahwin.....geli perut jugak....sebab aku pun same cam abang ipar aku....due2 menggigil...ape taknyer, nak kahwinkan orang......tapi pengalaman yang menyeronokkan......ok...nak sambung stdy lak....jap g kol 10 pg de midterm.....doakan aku berjaya yer....salam...

Tuesday, March 15, 2011

rindu at adik............


salam....

ngah dok library buat xcemen dengan kawan2...jam dah dekat jam 7...aku ase nak update blog lak...dah nak balik pun...teringat kat adik yang ade kat kampung...rindu r nak gurau2 dengan dye...sempoi je kot enry nie.....sory kengkawan sebab aku terlalu bz campur dengan internet kat dalam bilik slow sangat untuk update blog....nie la adik aku yang comel 2.....daaa.......