kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, November 29, 2011

liverpool fan ke skewl wat thesis....

albert, phylo, jeny, aku la

salam..

saje je nak citer y aku nie penyokong liverpool..
cmne leyh minat team nie..
ntah aku pn tak taw, lhir3 je, aku dah minat...
hahahahahaha..
ok, kali nie aku nak citer yang aku ke skewl baru2 nie tok siapkan thesis...
bukan aku sowng je taw..
aku g ngan mmbe aku...
nak taw tak, de jugak membe y sokong same team dengan aku ikot aku...
bab tu tajuk entry nie cmnie..
fewiiitttt, liverpool, u can do it!!!...tibe2 jak...
tanz kat korang sebb sudi susahkan diri tok ikut aku...
xprience la, jadi cikgu jap...lagi2 korang y lom praktikum an...
y aku lak, Cikgu atau back to school..

p/s : pic banyak tapi not in my laptop....de kat albert, t aku p mntak kat dye...

nie student skewl y jawab inventory y aku bagi...fuh, letih...


tue aku ngah wat penerangan, kompiden jerk..

ke lumut plak.....jalan2 wat xcemen....

salam..

sambil jalan sambil wat xcemen..
lebih kurang camtu la..
nie xcemen berkaitan keluarge...
kene cari family and then kene wat pe yang lect mintak..
Alhamdulillah, family nie nice and sweet cgt...
abg and kak ipar lin, coursemate kitowg...
tak sampai sehari kat sane,..
tp dapatle jejalan jap...
best experience, g teluk batik and ceti lumut...
and paling best tempat paling banyak monyet...
nak tengok x???...





Monday, November 28, 2011

hinex terakhirku...

salam..

cite nie agak lame tapi bab tak sempat nak update.....
hinex??
msti tnye pe tu hinex...
panjang la tapi aku xplain ckit je la...
kem tok KLKM..
pstu mesti tanye lak pe tu KLKM an...
senang cite kem tok kelana y de at UNIVERSiti...
hahahaha...
best dan kenangan yang indah untuk aku....
tq kengkawan sbb jadikan lagi indah...
gamba nie ckit2 leyh gambar kan kenangan tue...


















Friday, November 25, 2011

sebak.....


salam...

sekian lame tak update....aku ngah sdeyh sgt2....xde sape nak tenangkan....kenape jadi camnie akhirnye....aku tak berniat pn ngan pe yang aku cakap....i'm sory.....

Monday, November 14, 2011

mestikah begitu..


salam..

aku baru je siap xcemen yang memg betol2 kaw la nak kene buat....nak kene hantar esok tapi belom print lagi....Alhamdulillah dalam stres2 camni pn Allah izinkan lagi aku berfikiran waras untuk menyiapkan xcemen nie...

pagi2 nie aku ase lain, terbit ase penyeselan pun ade, tapi aku redha sebab mungkin mende tu dah tertulis buat aku...cerite yang aku nak story ni agak panjang jugak la...nak luahkan kat sape pun aku tak tahu...tapi pe2 pn inilah nama dia dugaan...kalau aku story satu2 kat cny pn nanti jadilah macam someone nie yang buat aku agak stress dengan post yang bukan aku yang buat...tapi nak wat camne dah memang nasib aku time2 tu lak mende tu nak hilang and calar sikit, myb banyak kot bagi die...ok2, aku taw memg salah aku sumer tue...aku akan ganti balik, tapi takde lah sampai beratus2...penat aku xplain camne nak jage and aku try ingat satu persatu pe yang patut aku bagitahu pade die tentang ape yang patut dia amek berat and caring....tapi nak wat camne, mungkin bile aku cakap camtu nampak la cam aku yang rosakkan sumer tu, padahal masa bagi tu aku dah cek sumer, memang mcam tu la aku pulang.....ishk, sumer nie ujian buat aku, lepas nie aku kene lebih berhati2...bak kate hati aku tadi, biarlah guna yang sendiri, kalau xcident pn sebb tak bape elok, yang terlibat pn kite ngan empunye kite gak...kan3...huh, makin banyak dugaan makin dekat aku dengan TUHAN, aku asik ingat kat DIA...terima kasih MAHA PENCIPTA kerana selalu mengingatkan aku supaya sentiasa meminta pertolonngan dariMU.....rase MAHA AGONG nye setiap kejadian dan dah ditulis olehNYA untuk aku....aku akan cuba hadapi dengan baik dan sentiasa berserah kepadaNYA....

Wednesday, November 9, 2011

aku tak tahan !!!!!

salam..

sampai gak aku kat bumi bertuah tanjung malim nie...bwak slow2 last sampai gak, ondwy balik cny tadi de la xcedent yang aku teok agak terok gak...bahayenyer... ALhamdulillah aku selamat...aku saje je nak luahkan perasaan nie, citer sal ulser at mulut...perghh, agak2 pe perasaan korang klu g raye umah membe or sdare mare ngan ulser at mulut pastu time makan kuih or minum er mesti asik nak nangis je tak tahan sakit...aku nek skit aty ngan ulser nie, cam2 mende aku buat, letak gram la, minum enoo...lepas2 kumur2 ngan er gram la....tak moh gak...nie mesti dye nak bek sendiri kot, sabo je la...


sumber pic : copy paste dari blog lam internet nie.....minte izin eak...

Saturday, November 5, 2011

Balik Kampungss...




Selamat hari raye...raye di dahulukan, excemen di utamakan....hahaha..jap g dah nak gerak balik...pade sape2 yang balik xkire nek pe hati2 k, even jalan kaki seklaipun, bahaye2....Doakan aku and anda selamat k...

P/s: pic amek dari blog owng len, xpndai nak wat sendiri....tq u all...

walk to starp and Sri Iskandar....

salam..

entry ni pendek je...gua nak kuar jap lagi, gua tak balik kg lagi...mybe lepas zohor kot....ishk, rimas gak ber'gua' nie...semalam aku walk to starp tok tebar soal selidik...respon sangat baik daripde student...memang sporting abis la...Jumpe lak Kaunselor yang memang tip top at selangor, Cikgu Noredah an Cikgu Nazri...uish, mesranyer, cam family lak dyowang wat....lepas jumaat, jalan2 lak ke Sri ISkandar, dekat2 ngan UITM perak jumpe Cikgu membe yang dah lame dyorang tak jmpe...dlu cikgu2 nie mengajar di belaga, sarawak and baru je pindah ke Semenanjung 6 tahun lepas...anak2 mike memg comeyh...myb kitoeang datang lagi sekali...huhuhhu, memang seronok tapi penat giler doe...tu je la, kata-kata akhir dari gua, hidup jangan sombong, nanti tak ke mana...

Friday, November 4, 2011

Tajam katanya, Dalam maknanya..


Assalamualaikum w.b.t

sudah lame tidak berblogger...Alhamdulillah diberi kesempatan malam ini untuk mencoret sedikit rase hati...marilah sama2 kita sedekahkan AL FATIHAH untuk datuk kepada Abu, membe satu batch dengan aku..Arwah telah meninggal pagi semalam....Semalam aku bersama ajk Rakan Stdy Islam yang lain telah menguruskan satu Ceramah MOtivasi perdana sebelum bergegas menghantar Abu pulang ke rumah kakaknya di BUkit Beruntung....Alhamdulillah, Tuhan mengizinkan aku belajar dan mendapat ilmu yang penuh bermakna malam tu....sangat tajam kata2 nya dan juga dalam maknanya....Kehadiran sangat menggalakkan, dan tahniah kepada ajk yang bertugas..terima kasih kpd sumer.....

p/s : gambar semasa program masih tidak dapat dikesan, gamba aku memang takde sbb aku le fotograper malam tue...lain kli aku upload k...