kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, February 28, 2012

Modul Perkahwinan...

bismillah..

tajuk entry nie agak pelik la kan sebab tak sesuai ngan pe yang aku nak citer..tapi nak wat camne, aku tak terpk lak tajuk yang len wat mase nie...juz nak ucap TAHNIAH at membe aku yang dah langsungkan perkahwinan ngan pilihan masing-masing sabtu lopeh....nice ar korang tapi sayangnye tak dapat nak g sane....atas sebab2 yang berikut..( dah cam karangan dak sekolah lak )

1. pitih takdok
2. same day ngan kenduri cousin aku
3. sakit aty
4. jaoh nooo...
5. and lain-lain
6. takdok rezeki la sonang citer..

pe2 pun selamat menjalani kehidupan untuk lembaran yang baru pule yer...dulu bujang kini dah berdue, sok luse bertige, berempat and..........ehem2, tu korang rancang sendiri la....TAHNIAH wat akma and wan....windu at korang..


ni wan and husband......( cer teok mail..pakai baju itam tue...ase2 cam aper??)

nie akmar and husband too

Sunday, February 26, 2012

bowring...

 Malu la saya, citer sal saya lak...

Bismillah..

aku agak bowrink yer arini, xtaw la nape but sebenarnye baru je balik dari kenduri akak mambe...kawen arini and kaler tema wane gold...then balik umah ngan perasaan yang agak bowrink...nak bermesej, kedit kompen dah lame abis,...so, aku update blog je la...rini nak citer sal anak buah aku yang cute...dah beso da dye, masuk 4 kali bulan purnama....cumeyl cangat taw tak....then, aku malas nak taip banyak2 sebenarnye, kowang tengok je la gambo2 yang sempat aku upload nie ( de ke owang nak tengok ).....suke aty la de or x ( nampak nooo bowrinknyer )....salam...








Saturday, February 25, 2012

mocam-mocam....

salam..

aku sihat2 jer...mesti de yang tanye kan....malam nie agak penat sebab baru je lepas kenduri kahwen cousin...agak cam orang penting gak le....tahniah pade my cousin called 'Kak Der' and husband....tema kenduri waner pink....gamba tak banyak le nak tunjuk...kalaw nak tengok kene la add fb dye...pe adress nyer??..aku pn tak taw sebab aku pun tak de fb...HAHAHA...nie gambo kenduri nyer...

next, minggu lopeh, eden ado poi kenduri abang kepado abang ipar den...tema kaler maroon la lebeyh kurang...den nak cito gak la sobab tajuk entry nie kan mocam-mocam...nie gambo nyer..


kenduri kawen dimana2 sahaja kan...mesti korang pun de pergi time2 cuti-cuti ri sabtu and ahad lopeh kan...ok la...aku de skit la pesanan tok yang baru berkahwin nie....kalau de bende yang tak pueh hati tu, jangan le simpan2 eak, bawak le bincang2...( pe maksudnyer??...kowang pikir la sendiri k....ok22 yeah...)

Thursday, February 23, 2012

yawhoooooooowwhh..uhuk..hukk...


Bismillah..

Alhamdulillah, begitulah berkat kesabaran yang memang dituntut...setiap ujian pasti ada jalan keluarnye...yang penting ushe, doa serta tawakal...serahkan segala-galanya kepada yang MAHA ESA...epynyer koi ( mean saya, nie ganti name diri tuk owg pahang yerk..) sebab berjaya mengantor MYCAT aku baru sahaja sebentar tadi...walaweyh...aku melonjak keriangan dan agak lupe diri sehingge mak koi ingat koi kene hesteria tahap 3 tadi....haaa, begitulah adik2 sume, kalau mude la dari koi la, kalaw tue koi pggil abang or kakak yerk...sambung citer balik,...kalau kiter bersabor and tidak mudah berputus ase, pasti TUHAN akan sentiasa bersame kite....Aku dok panday nak bagi tazkirah lebeyh2, asenyer cukuk la takat tue dulu...entry akan datang lebih menarik daripada yang biase...cekidawout....

Salam...

p/s : gambo koi amek dari google, arap halal la yerk, nak boo what sendiri xpanday ngat...

Huarghhhh......

Bismillah..

stelah beratus and juta kalinye ( ntah bape banyak daaa..) aku cuber antaq aqunye MYCAT nie tak lopeh2...ishk, hal ini membuatkan aku nak *&^**#.....huish, pe makcudnye tue eak....darah aku nie dah nek sampai at kepales dah nie....tapi pe2 pn kene cool dawun...small matter beb, xsesusah nak pinang anak org and then mak bapak dyorang letak 50k tok duit antaran...tu lagi wat kepale de rambutt and tak sampai sminggu dah botak kompem....ok2, aku ase bukan aku sowang je yang tencen tapi ramai lagi yang sentiase bersame aku and also join d club boo what mase nie..( abis ayat and perkataan jadi rojak buah )...sory eak, nie ayat yang kuar dari dalam aty wooo...yang penting kite kene memartabatkan Bahasa Melayu...Peace Yaow....

Tuesday, February 21, 2012

Doakan ye...

salam...

agak lame tak menjengah ke blog aku...cam dah bersarang spider jer aku ase...tp no hal la, yang penting aku nyer pasal....life lepas abih belajo??..agak membosankan kot...baru2 nie de beberape axtiviti yang sempat aku join untuk isi diari hidup aku....best giler ko taw....xcaye, nanti aku citer, kalau nak citer sekalang, wiso panjang cangat....

anyway, aku nak bagi taw kgkawan bloger yang membe aku asaktor xcident la baru2 nie..nak cakap baru tu tak gak la, cume tak sempat nak entry citer sal dye...xcident motor, and agak teruk la...same2 doakan dye agar cepat cembuh k....


InsyaAllah, ko akan cepat sembuh..

Saturday, February 4, 2012

Ber'tuah' dapat jumpa Dr. HM TUAH

salam..

apa khabar semua...Alhamdulillah, selepas bergelar mahasiswa yang menunggu saat unutk konvo nie agak mencabar....mcam2 la perkara yang perlu ditempuhi dan di lalui, kadangkala lebih perit daripada study....lame gak aku tak mengupdate blog aku..malm nie, tibe2 di berikan kekuatan selepas menonton cerita Ultraman tadi....ye ke? ye kan je la......pe yang di cerite kan tak banyak cume mengenai aku and the geng pergi karnical krangkraf ri ahad lopeh....aku ase peling bertuah bile dapat jumpe salah seorang motivator terkenal...nak tahu sape...lets cekidaot...