kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, June 30, 2012

aku ade facebook???

salam..

Alhamdulillah, rini agak rest skit sebab tak keje...leyh study tok ngaja esok...ape2 pn aku nak citer yang aku agak terkejut dengan something dalam facebook...aku buke la fb adik aku and saje2 la taip name aku kat ruang carian frens tue...tetibe je de kuar akunyer name...terkejut gile aku bile de somebody wat facebook gune akunyer pic...haaaa, betolla kate orang, bile gambar de lam internet mudah2 je orang nak gune....pasal name facebook tu aku tak kisah sangat, sbb mungkin name budak yang wat fb nie same dengan aku siap name ayah pun leyh terduplicate kan....aku teok la kat frens dye, kebanyakan my student mase praktikal ari tu...dak nie mungkin dak usim sebab tulih kat info dye....lagi satu dulu aku skul kat temerloh and bukan kat johor,...dah jadi satu kesalahan.....aduyaiii, nasihat aku kepada sesape yang berkenaan, hentikanlah yer....takde faedahnye lah nak wat camtu....kat bawah nie gambo yang aku printscreen kan...cer la teok...baru je buatnye xsilap 29 may baru2 nie....mungkin name ko same ngan name aku, tapi pliz gune ur pic ye....aku bukan marah , nasihat je....




Friday, June 29, 2012

Saya SAYANG emak saya...

salam..

nak entry satu mende lagi b4 sleep....sebenarnye, slu gak buke blog nie, juz teok at traffiq jam dye...entah ape2 yang tersesat lam blog aku kan...tp still de visitor la, anyway thanks coz visit me even tak bace ape2 pn....rini juz nak say saya sayang mak saya....baru pas tengok bola...italy win...sory eak german...cube lagi tahun2 berikutnye...and saya sayang emak saya...bawah nie de kisah benar yang leyh kite same2 jadikan contoh ikutan...tentang sorang wanita yang tabah dalam menempuhi ranjau kehidupannye....so, nak taw kene la tengok...

video

nie vedio hasil karya my sister....
( sory time korang tengok vedio nie korang mesti denga muzik latar vedio nie bertindih ngan blog nyer lagu...so, download la dulu...jap je bab saiz dye kecik )

kenapa paswoord kat FB boleh hilang???

salam..

lame dah tak on9 and entry something lam blog nie...so,  fes thing nak cakap yang spain menang....tq portogel bab bagi saingan, anway yang penting setiap game de menang and de yang kalah and yang menang tu tetap spain....lame tak menjenguk tok menulis, salah satu sebabnyer macam bese 'malas'...huhuhu, tapi xde la tinggal terus kan...aku dah kembali dengan entry yang bese2 jer....xde mood la der nak tulih....nak taw, aku baru je lepas g baiki laptop bab laptop aku tetibe je jem....nak taw bape puluh ribu sen aku kene...agak banyak la, leyh kate abih la lebih daripada separuh gaji dok ngaja tucen....abih la segala paswoord2 yang aku save lam nie, so nak di jadikan citer, aku dah tak ingat separuh daripada paswoord lam macam2 laman sesawang lam nie, contohnye email and so on....continue citer, aku dah tak simpan la passwoord somebody nie...aku tak tahu yang laman sesawang sosial dye ade lagi ke tak...aku try cari tak jumpe even ikot kawan bek dye...dye dah tuka akaun ke??...or....dye dah dlete akaunnye ke....why???...pliz tell me...