kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, May 23, 2014

penutup ganda...

Assalamualaikum wbt

Jom jawab ramai2....

17 mei lepas julung2 kalinye UPSI mengadakan karnival koko...semue subjek koko dibawah kendalian pusat ko menjalankan aktiviti masing2 serentak pade hri tu....

Untuk adik2 didikan aku dalam kelas serimau memang terbaiklah, dengan persembahan yang cukup bertenage membuatkan hadirin dan vip ternganga2 melihat persembahan mereka...tahniah...

Aku ngan ganda sepanjang zaman aku pun tak terlepas buat persembahan...mungkin persembahan terakhir dari aku and sol....

Cekidout ngan pic time karnival tu...kreadit to adik asyraf sebab supplu pic...adios














Wednesday, May 14, 2014

gusar..

assalamualaikum w.b.t

sekian lame tak mengupdate ape2 kat blog....macam2 la alasan yang aku pakai sebelum nie, bz la, ape la...tapi semue tu dah tak boleh pakai dah...huhuhu...semue alasan lapok, sangat2....tolong jangan bagi alasan lagi sebab annoying sangat...

gusar

tetibe, tak tahu la kenape,..urmmm, ape2 pn... Alhamdulillah, ade sesuatu yang aku sangka susah sangat nak dapat, tapi Tuhan tetap bagi rezeki yang aku tak sangka2...terima kasih mak,doa mak dan doa semue buat aku lebih kuat sekarang..

lumrah manusia

kadang2 yang baik dengan kite tu la yang akan tinggalkan kite,...mule2 aku tak faham, tapi lame2 buat aku lagi tak faham...ishk2, ape yang dye fikirkan saat ni kan,...ke dye fikir dengan buat macam ni boleh selesaikan semue mende yang menjadi konflik antara aku dengan dye,....

memang

aku dulu macam naif sangat, iya kan aje macam2 yang dye kate kat aku...huhuhu, sepatutnye daripada dulu lagi aku boleh bace yang memang dye sedang merancang untuk menipu dan meninggalkan aku....huh, tapi dah terlambat pun untuk sedar...mende dah jadi dah pun, sikit pun takde rase kesian dye kat aku....memang ase macam ape ntah...huhuhu, betul la kate NOAH, aku je yang bute kayu dulu...huhuhu..thanks sebab ingatkan aku....aku minte maaf sebab dulu, aku terlalu bodoh untuk buat keputusan...sekarang baru aku tahu ape yang ko maksudkan....

so,...story mory jugak...lapar pun lapar jugak,....

jom melantak jap...

Thursday, May 1, 2014

deejay atau...

assalamualaikum wbt

jawab jangan tak jawab....ape nak dikate, tetibe rajin nak mengudate entry blog aku nie...citer2 lapok je pun, tapi saje nak share ngan mane2 makhluk TUHAN yang membace blog aku....kalau tak nak bace pun, teok gambar pun jadi la...atlest taw jugak la perkembangan kehidupan aku nie...ye dak, dah macam retis lak nak kene amek tahu perkembangan citer2 sensasi pasal aku...

bulan2

yang lepas aku diberi kesempatan untuk mencube sesuatu yang baru...nak kate baru tu la jgak, sebab sebelum nie time dgree rajin jugak la jadi deejay kan.....ape tak nye, slalu sangat letak aku dalam ajk teknikal...memang selalu la jadi deejaynye...betul ntah idok ejaan deejay tu....tapi kali nie unik skit sebab jadi deejay kat majlis kawen....sempat jugak tu kan...bukan ape, dah boss yang disayangi mintak tolong untuk wedding anak dye...kite pun iye kan aje, lagipun bukan buat ape2 pun...len lah soh kawen dengan anak dye, yang tu ade problem sikit....

maleh cite pepanjang, cekidout la dengan gambar mase wedding tu...adios~~~







anak buah baru named FIRASH ARFAN...

Assalamualaikum...

Jemput2 jawab....alhamdulillah, hari ni 1 mei bersamaan 1 rejab, da hampir dah nampak gayenye dengan bulan ramadhan....rindunye dengan ramadhan....Ya Allah, pertemukanlah aku dengan ramadhan...amiinn...

Agak

lame aku tak mengentry ape2 kat sini kan....waduh2, mok kata sibuk, gak juga dong...entahle, adela kot kejenye...

Syukur

kepade Allah, akak aku selamat melahirkan anak keduenye merangkap anak buah aku yang kedue jugak....pelik2 ar ayat aku, tapi usah di layan...so, aku bile lagi kan....acececeh....lambat lagi kot kan...belajar pun tak habis lagi...,

No word more, cekidout with the pic....:-)



I
I
I
V
InshaAllah, jadi orang berilmu kelak.....