kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, November 5, 2014

indahnyee...

Assalamualaikum w.b.t

Jom jawab jom salam tu....kan comeyh...

So,

makin tak kerap mengupdate blog ni, baru siap buat declaration untuk program yang baru je berlangsung 2 nov lepas...tinggal nak minte prinsipal sain jer...sambil2 tu, teringat nk mengentry sesuatu lak...

Indah

sangat bile baru2 ni ke kelantan and dapat singgah kat bazar tok guru, time tu memang nak dijadikan rezeki dapat dengar tok guru bagi kuliah...ya Allah, tenangnye tengok wajah tok guru...kadang2 sebak jugak bile dengar suare tok guru sebab tok guru pun dah dipenghujung usia...di mana nk cari ganti sosok ulamak seperti ni selepas ini...

Memang

besar la bazar tok guru ni, macam2 ade and paling mengagumkan aku, suasana islamik kat bazar tu buatkan aku ase macam alangkah bestnye dapat pergi hari2...

Cekidout dengan gambar yang sempat di snap....de rezeki nak pergi lagi...yeayyy!!!