kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, November 14, 2011

mestikah begitu..


salam..

aku baru je siap xcemen yang memg betol2 kaw la nak kene buat....nak kene hantar esok tapi belom print lagi....Alhamdulillah dalam stres2 camni pn Allah izinkan lagi aku berfikiran waras untuk menyiapkan xcemen nie...

pagi2 nie aku ase lain, terbit ase penyeselan pun ade, tapi aku redha sebab mungkin mende tu dah tertulis buat aku...cerite yang aku nak story ni agak panjang jugak la...nak luahkan kat sape pun aku tak tahu...tapi pe2 pn inilah nama dia dugaan...kalau aku story satu2 kat cny pn nanti jadilah macam someone nie yang buat aku agak stress dengan post yang bukan aku yang buat...tapi nak wat camne dah memang nasib aku time2 tu lak mende tu nak hilang and calar sikit, myb banyak kot bagi die...ok2, aku taw memg salah aku sumer tue...aku akan ganti balik, tapi takde lah sampai beratus2...penat aku xplain camne nak jage and aku try ingat satu persatu pe yang patut aku bagitahu pade die tentang ape yang patut dia amek berat and caring....tapi nak wat camne, mungkin bile aku cakap camtu nampak la cam aku yang rosakkan sumer tu, padahal masa bagi tu aku dah cek sumer, memang mcam tu la aku pulang.....ishk, sumer nie ujian buat aku, lepas nie aku kene lebih berhati2...bak kate hati aku tadi, biarlah guna yang sendiri, kalau xcident pn sebb tak bape elok, yang terlibat pn kite ngan empunye kite gak...kan3...huh, makin banyak dugaan makin dekat aku dengan TUHAN, aku asik ingat kat DIA...terima kasih MAHA PENCIPTA kerana selalu mengingatkan aku supaya sentiasa meminta pertolonngan dariMU.....rase MAHA AGONG nye setiap kejadian dan dah ditulis olehNYA untuk aku....aku akan cuba hadapi dengan baik dan sentiasa berserah kepadaNYA....

1 comment:

Ain Hawani said...

untuk dirimu... (^_^)

Barangsiapa yang mengerjakan kebaikan seberat dzarrahpun, niscaya dia akan melihat(balasan)nya. Dan barangsiapa yang mengerjakan kejahatan seberat dzarrahpun, niscaya dia akan melihat(balasan)nya pula.(surah zalzalah ayat 7&8)