kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, January 3, 2011

boleh ke tak nie????



salam...

jam dah kol 3.47 a.m, aku de kelas sok pagi kol 9.00 a.m...emmmm...mate tak ngantok lagi....juz nak share tentang aku punyer jadual tok hari sok....setiap ari isnin jadual aku akan tetap macam nie, tak akan berubah.....empat kelas berturut-turut, nasib baiklah tak jaoh, dekat2 je...ishk..masak jugak aku kalau macamnie...tapi nak buat macammane, nie la jadual yang mampu kau nak susun, kalau nak pilih kelas lain, kompem2 tak dapatnyer coz bertindih dengan subjek major aku.....fuhhh, dugaan2, mesti de hikmah disebalik kejadian yang luar biase nie...hihihihi...luar biase ke, dulu time sekolah ok jer.....sekarang pun mesti boleh jugak...hahahaah...hope2 aku tak tido lam kuliah nanti coz tidow lambat2 camnie.....dah tak de ape nak tulih, kalau tulih panjang2 pun bukan de yang nak bace kecuali kepale dye senget gak macam aku...huhuhuhuh.....jumpe lagi.....bye....

2 comments:

yang benar said...

xdpt la nk lwn sy..
kuliah hari rabu 5 jam berturut..huhu

psykonep said...

btol2....lagi2 nak lawan time skul dlu kan...