kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, March 15, 2011

rindu at adik............


salam....

ngah dok library buat xcemen dengan kawan2...jam dah dekat jam 7...aku ase nak update blog lak...dah nak balik pun...teringat kat adik yang ade kat kampung...rindu r nak gurau2 dengan dye...sempoi je kot enry nie.....sory kengkawan sebab aku terlalu bz campur dengan internet kat dalam bilik slow sangat untuk update blog....nie la adik aku yang comel 2.....daaa.......

2 comments:

Norzulsuriana binti Yahaya said...

sy doakan abang atau sentiasa bahagia..kuat untuk menempuh hidup ni...sem0ga kebahagiaa sentiasa mendampingi hidup abang atau..kejayan dan rezeki yang melimpah ruah dan keberkatan di dunia dan akhirat..amin...

psykonep said...

abang juge akan doakan adik....terima kasih...