kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, January 12, 2012

salji turun di tanjung Malim.....

salam..

semalam 11 hb is the last paper exam for me....close open close open eyes, to short the time i feel....huarghhh....sad, so sad....its full of memory for me here and then this is not the last but it juz a beggining....( agak merapu yer jike bahase omputih, almaklum aku nie agak fails ckit )......Alhamdulillah,, bersyukur sangat2, lepas nie tinggal tesis jer....hari nie kalu agak luar biasa la kerajinan yang akan aku tunjukkan, aku nak g anto draf kedua lak....harap2, jawapannye " lepas nie awak terus jilid jer"....hihihihihie...best2.....doakan aku yer kengkawan...

mood korang yang ne satu ea??

Tuesday, January 10, 2012

penemuan baru dunia zaman 'purba' di Malaysia............" Lost WorLD "

salam...
kisah penemuan ini telah dirakamkan pada 9hb JAN 2012 oleh aku sendiri.....tempatnye di ipoh perak.....tempat nie boleh kate penemuan baru oleh aku sendiri sebab aku xpenah pn pegi tempat nie.....gempak giler penemuan nie...ikuti kisah seterusnyer berpandukan gambar yang disnap oleh krew2 penemuan misteri ini........


nie gmbaq  fes2 aku sampai tempat tu......

aku pegi cari dunia yang hilang gune kude nie....amacam, pandai tak aku nek kude.....

Monday, January 9, 2012

Malam Pra Graduasi EMPATHY...Gempak!!!

salam...

hari sabtu lepas, mean 7 hb terlakar satu sejarah yang cangat xleyh aku lupekan...ape dye??...kan dah de kat tajuk tu, majlis malam pragraduasi bagi emphaty batch...fuyoooo, meriah giler, xdapat ar nak cakap keseronokannye...tq sumer...pejam celik je aku pn dah nak abis belaja kat UPSI, hepy ngan kengkawan yang ade kat cny, banyak pengalaman yang tak dapat aku lupekan bersama korang.....malam tu, sumer dah jadi cam orng lain..perghhh, cam2 pesen ade,...heppening cangat ngan persembahaan and aktiviti yang di adakan....aku pun tak ketinggalan nak wat kejutan malam tu dengan wat persembahan nyanyian and de la tarian ckit...klu sempat dan ade yang rakam, t aku upload kat dalam nie, klau tak de yang rakam,myb xde rezeki....ok lah, aku sebenarnye malas nak tulih panjang2 bab de ke yang nak bace..huarghh3x ( ketawe besorr )....


p/s : gambaq memang banyaq, hangpa kena sa baq naaa, cek tak mntak lagi kat membe2 cek....huhuhu...
selen daripada mintak, cek pn amek je dari fb kengkawa....mintak izin yang teramat k...


Wednesday, January 4, 2012