kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, July 31, 2014

macam-macam...

Assalamualaikum wbt

Cer jawab salam sikit, kan cuweet gitu...anyway buat keseribu kalinye aku nak mohon maap kpd pminat blog aku sebab agak lame tak mengupdate blog (aku taw msti time bace ni korang ase cam nak muntah kan bace statement ni)...ade aku kisah kowang nak muntah ke tak...

Fes

aku nak bagitahu yang aku dah bertukar tempat kerje kat terengganu...huhuhu, perlu ke bagitahu, suke hati la kan...kowang pun tak kisah aku keje kat mane...

Seken

jangan komen sangatla kalau selalu nampak typing error kat dalan ni sebab memang hobi aku tulis ejaan kompem2 dapat f kalau buat karangan dalam exam...

Ted

Macam2 aku nak tulih and cite sebenonye bile dah wat comeback tuk menulis blog ni...untuk fes comeback ni aku nak cite yang raye kedue baru ni aku and family ke pangkalan hulu....memang hulu la habaq hang...ngan jarak yang jaoh plus ngan jemnye, kol 7 pg bertolak sampai  nak dekat asar tu..memang terbaikk...

Sakit

Kepale aku dibuatnye hari ni, tapi takpe sebab puas hati dapat bawak family jalan sejauh tu...anak buah aku ni ompuan and name dye Qaseh Saidatul Aisyah...baru due minggu, nenek and atok dye punyela eppy sampai xnak balik...huhuhu...cekidout ngan gamba yang sempat disnap...









1 comment:

Anonymous said...

Atau... Saya kenal awk....