kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, October 19, 2014

tak dijangka...

Assalamualaikum w.b.t

Jawab salam yer...thanks to somebody sbb kerana dye, aku tergerak nak update blog aku yg dah lame bersawang...nak kate jadi khazanah boleh jgak la kot...and dah sampai tahap leyh masok muzium negara uganda dah ni...

Alhamdulillah

Kehidupan aku kat sini dah semakin bercorak corak plus dengan dah tambah ngan macam2 warna...aku semakin tue or bahase sedapnye semakin matang dalam kehidupan aku...makin aku cari ilmu, makin banyak aku tak tahu...thanks God sbb hantar macam2 jenis orang kat sekeliling aku untuk buatkan aku lebih kuat....

Aku 

harap sisa2 saki baki hidup aku yang tinggal ni dapat aku gunekan sebaik mungkin untuk bekalan alam seterusnye...pe2 pn, aku akan cube terus update my activities kat ranaco ni...mesti de orang yang sedang merindui cerite2 aku kan...huhuhuhu....jommm....hari ni kene uruskan intake oktober, moge dipermudahkan....inshaAllah...

No comments: