kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, October 19, 2014

rindunye aku....

Assalamualaikum...

Cer jawab salam tu yob...haaa, kan dapat pahala da...this is second entry untuk blog tue aku ni...sorry la blog, untuk 2 tige hr ni aku akan panggil ko ni blog tue ye...

Merapu

Sangat da asenye kot,...continue to ape yang aku nak citer sebenarnye...actualy, baru je lepas uruskan intake oktober for student dip and degree ranaco...tak de la uruskan sangat pun sebab aku lebih pade ajk makanan je pun...pe2 pun semue berjalan dengan baik...

Petang

ni ade orientasi student2 baru ni,...kompem2 de slot bersame kaunselor diorang...ape eak nak cakap?...agak tak preapare jugakla, tp maybe more kepada sesi suai kenal dengan pelajar ni...next time, mudahla diorang ni nak communicate ngan kaunselor diorang....ye dak...

Ahad

lepas, aku diizinkanNya untuk join aktiviti silat kat semesti....pe lak semesti tu?...tu akronim tuk sek men sains telul intan....rindunye ngan team silat lame...pe citer ea korang sekarang...ape2 pun, inshaAllah aku akan teruskan perjuangan ditempat baru pula...doakan semoge segalenteye dipermudah...amiinnn...cekidout ngan gamba yang sempat disemadikan dalam tepon aku....yeazzzaaaa...










No comments: