kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, November 14, 2015

kisah lalu...

Assalamualaikum w.b.t

Jawab salam skit,..alhamdulillah...
selang 3 bulan sekali update blog, mmg mcam ape ntah...atlest mengupdate jugak ye dak...

hampir penghujung tahun 2015, maknenye dah kene bersiap sedie sebab rumah kompem2 kene banjir...Tapi mcam tu jgak, kene hujan 2 3 hari tak berhenti baru lah nak kemas2...lumrah manusie memang mcam tu...

Semenjak post paling akhir ramadhan lepas, banyak sangat dah perkembangan dan cerite yg aku dah lalui termasuklah berat badan yang semakin menjadi2 naik ni...Tp ok lagi la,xde la gemok sangat...

so, sorry lagi sekli sbb memang malas sangat nak update blog ni...tengoklah lepas ni, mungkin 3 bulan akan datang lak korang leyh bace entry terbaru aku...

tahniah to kengkawan yang dah beranak pinak plus ngn yang berkawen...semoge semue dirahmati Allah...

I
I
I
I
V
p/s: positif selalu


No comments: