kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, November 7, 2010

UUM - UPSI....bagai tembikai di belah dua....

di dalam dewan ( bilik seminar tingkat 4 perpustakaan )


urusetie menyambut rakan kite dengan penuh kemesraan
( lihat pen cenyum sampai kt telinge lagi 2...ushe lagi pen...)



ataullah....faris....dan NIk UUM......( hebat...hebat....wow....hebat...)

salam sejahtera...berita lapuk dari meja berita...hihhih...cerita ni agak lame jugak...tapi sekarang masih teringat di kepale fikiran ni....beberapa minggu yang lepas.....mahasiswa Kaunseling daripada UUM telah menyinggahkan diri mereka di bumi bertuah tanjong malim....mana lagi kalau bukan Universiti kebangaan kite ni....UPSI.....mereka dalam membawa misi untuk melancarkan kempen JAUHI ZINA 1 MALAYSIA.....program ini dijalankan dengan kerjasama beberapa universiti yang lain termasuklah UPSI sendiri....walaupun setengah hari tetapi aktviti yang dijalankan sangat menarik disamping mahasiswa yang berada dalam satu perut ibu ini berkenalan di antara satu dengan yang lain...boleh tukar2 maklumat, nota2, no tel dan sebagainya.....antara aktiviti yang menarik minat aku untuk diceritakan ialah forum dan perkongsian ilmu art terapi....wow!! sangat menarik....di sebelah petang pula aku dan rakan2 menjalankan sedikit aktiviti yang tidak kurang menariknya dengan tujuan untuk merapat hubungan di antara mahasiswa kedua-due buah universiti ini....bak kata pepatah, dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung ( cam xsesuai je pepatah nie )...tapi xmengapa yang penting memang budak2 kaunseling 'sporting' giler....ops...boleh kot gune perkataan 2....akhirnya, delagasi ini berangkat pulang menjelang maghrib....terime kasih semue....anak beruk makan cili, lain kali datangla lagi.......memory yang sungguh indah untuk dikenang....

p/s : gambar tak banyak dalm simpanan....ni pun men ambil kt fb membe...emm, nnti aku akan cube cari lagi banyak gamba mengenai program ni.....: )

1 comment:

azwa_amani said...

okeyyyy...cam best jerrr