kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, April 2, 2011

Motivator oh...motivator...


salam MOTIVATOR..

18, 19 & 20 MAc 2011

best sangat bile dapat membloger blik, tapi entahle nak tulis panjang2 pn malas...juz nak citer mengenai program y aku wat ngan kengkawan, saper2 yang xmo bace takpe, teok la gambo jer...hahahah....MALAYSIAN MOTIVATOR INTERVERSITY COMPETITION SATU MALAYSIA... haaa..tula name programnyer and satu2nyer program yang diadakan di dunia nie, kalau de yang tak sokong, meh btaw negara mane yang de buat...hihihihi...cam riak la lak...takpe kan, skit2 je, nak bagi motivasi pada diri....selepas menjemput 22 IPTA, hanya 10 je yang berkelapangan untuk join....Alhamdulillah, banyak perkara belajar daripada program ini...terima kasih sumer....juara MMIC1M nie daripada UPSI, kedue-UMS dan ketige-UNISZA....Tahniah!!!tahniah kepada KASIH dan sumer yang bagi sokongan....

p/s: maap la ye, gambo peserta xde...tapi xmengapa, t aku cuba la cari bab aku pn xsimpan...cowie..



sempat lagi nak posing....baguih2

jalan2 at karnival KUO....lepaskan tencen la an...




uPNM pn tak terlepas menghantar wakil....power la bang...

peserta UNISZA...malam memperkenalkan diri....de lagi yang malu2...nak sorokkan dulu bakat yang ade...hihihih...


nie juaranyer....Pakcik Kudree...





antara penonton yang khusuk dengan penyampaian motivator....lebih2 lagi akma...


k..program dah selesai..jom konvoi blik kolej...joooooommm...


1 comment:

tajUl aFiq said...

woot-woot!
harlew...
googling and blog walkin..
suddenly terjumpe blog nieyh..
wakakaka..
nice blog...nthen scroll2 ad pic of me...
waaahhhh!
huks