kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, April 16, 2011

hari KELUARGA blok kediaman.....


salam biro blok kediaman..

blok 1,2 & 3 baru2 nie berganding bahu dalam menjayakan satu aktiviti terakhir biro blok kediaman....ade cahaye dalam gelap...cam2 la kalau nak digambarkan aktivti 2...emmm...walaupun, nampak simple dengan perancangan yang biase jer...tetapi impak yang dirasai sangat menikam hati...terima kasih kepada adik2 yang bertungkus lumus dalam persiapan aktiviti nie...hari kejadian permulaannyer dah cukup baik, tapi apakan daya perancangan Allah melebihi dari segala-galanya...petang 2 hujan trun dan membantutkan ushe adik2 aku yang dah berkobar2 2...walaubagaimanapun, meke masih gembira apabila mendapat sokongan daripada rakan2 yang lain terutama jmk sendiri...terima kasih francis dan fizan...disusuli abu beberapa jam kemudian....ALhamdulillah, sekurang2nye Tuhan membuka hati kawan2 untuk turut membantu....aktivit berjalan dengan lancar....yang paling penting, tulang belakang kami iaitu MAK WAN....semangat memang semangat...ini FEst tiMe blok 2 dapat buat FAMILY DAY....hahahahha...gembiranyer aku....terime kasih juga kepada jmk2 yang memeriahkan keadaan semasa time makan petang 2.....ilya, syira and so on....wah2...EN. RAJA, PN. SAHARA juga turut serta.....Dukacita, ayahanda EN. GHAZ tak dapat join sebab lambat balik dari kampus...tapi pe2 pn semue bagi sokongan penuh....SYUKUR, Alhamdulillah...
tahniah kepada yang memenangi aktiviti sukaneka petang 2.....hamper besar beb, puas kot kekah ramai2..hahahaha...

perjumpaan terakhir bersama Rexco Blok 2....tq adik2 sebab buat yang terbaik untuk diri korang...

No comments: