kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, March 21, 2014

mungkin..

Assalamualaikum w.b.t

cepat2 jawab salam...huhuhuhu....ape kabho semue...lame bebeno teman meninggalkan blog teman nie kan...dah deakat sebulan...macam2 la yang teman buat sebulan nie....ape citer bulan feb and ape pulak cite bulan mac nie kan....banyak la citenye yop...tapi ade cite yang teman rase bio la teman je yang tahu...

13 mac

lepas teman cube luahkan sesuatu kat sesorang yang teman rase dye la yang selalu memahami teman...huuhuhuhu, dulu lah...tapi sekarang dah tak lagi...ye la kan, selalu dengar and tonton kat tv pasal manusie yang akan berubah bile dah berjaye, dah ade karier, dah senang....sebelum nie kat tv je la, tapi berlaku dalam hidup aku sekarang...betul kate orang, kadang2 sesuatu tu susah nak terime kalau tak berlaku kat diri sendiri...and finally, memang berlaku pun....baru la terase betape pedihnye perasaan tu....

manusie

memang suke berjanji2...macam2 la, mungkin dulu aku jadi alat je, ataupun lebih kepade bahase kasor nye 'dipergunekan'...menjadi alat tike dye dalam keadaan yang tiade sape2....menjadi penghibur di kala hatinye kosong....tapi semue tu dah berlalu ye kawan2....itu la dunie namenye...aku mahu atau tidak harus terime, sekarang mungkin dengan keadaan aku yang macam nie, dye sudah sedar betape susahnye hidup jike tidak membuat pilihan yang betul....walaweh, dah macam novel cinte lak menulis macam nie, padahal satu novel cinte pun aku tak pernah bace selame hidup 25 tahun 7 bulan nie....

so, karier terbaru aku...aku si penjual nasik lemak, luar biase sedap...meh la beli, de due tempat korang boleh dapatkan nasik lemak aku,...kat canselori and kat blok 8 kampus baru....jangan lepaskan peluang untuk rase nasi lemak aku....terlaris di pasaran...

jom, aku dah lambat nak ke kelas....start kol 8 lagi tapi maleh kot masok awal2....adiosss.....

No comments: