kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, February 7, 2011

hai ubat...hai ubat....mari beli ubat...

mase mule2 sampai.......hepy je kan...dlu..kini....& selamanye....


salam..

sje2 nak masukkn citer sal camp baru2 nie, best giler kot....ngan kengkawan nyer lagi, di tambah lak dengan geng2 fasi yang pening2 lalat n best...huhuhuh...masyuuukkk.....kem ni wat kat kem iman d'semungkis, hulu langat....btul ke eak eja dye cam tu...kalau x sile komen k....kem 3 hari tapi sempoii jer....walaupun xpack sangat tp impak besar pd diri aku yang serbe kekurangan nie....bak kate ketue fasi kitorang.....kalau nak buat program kat sekolah esok, kene amek kire ape yang dye cakap....." cube kamu letakkan cawan bawah pili air, lepastu buke air kuat2 and ttup cepat2, pe yang jadi, air 2 kompen tak penuh, kalau buke air 2 perlahan2 lepas2 ttup ngan perlahan2 bile dah pnuh, tengok kan pnuh airnye"....cam2 la kalau buat sesuatu.......pe yang dye buat lam kem ni ikot cam pe yang dye cakap....mmg betol la....yang penting impak dye, bukan modul or mase yang lame sampai tidor kol 3 0r 4 pagi.....jungle tracking paling best.....yang lain2 pn best gak tp yang lain2 dari y lain jgle tracking dye la.....fest time solat atas rumput and tanah time hujan lak 2.....tersedut jugak la 2 and 3 kali air mase sujud....emmmm, pengajarannye walaubagaimana keadaan sekalipn, kewajipan kite sebagai hamba xboleyh ditinggalkan....BEST!!!.....memang BEST........banyak lagi kalau nak citer tapi cukuplah dulu.....nanti senang2 citer lagi....tanzz sumer.....kengkawan, felow, makwan, and pihak pengurusan....

salam sayang...

p/s: gambo xsempat nak upload coz memang xde lam simpanan, de mase ti kiter upload k......

lepas jungle tracking...kene masak dalam hujan and makan atas daun pisang...masyuukk...

solat dalam hujan.....atas tanah lagi tu....barulah khusyuk...

redah2.....sepanjang kembara nie ujan xbenti2 trun....

cute contest.......pilih mane yang paling cute.....

cemangat tol kitorang kan....

kumpulan terbaik ANTARES : rie, francis, abu, aku and fakri ( yang lain jangan jeles yer..)

1 comment:

azwa amani said...

sampai bila-bila akan ingat kem ni