kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, February 13, 2011

kem MASUM...fasa 1...SILAT boleh2....

salam..

enrty pendek je...juz nak citer mengenai kem yang aku ikot semalam ngan team pencak silat upsi yang diberikan tanggungjawab besar bagi membawa pulang 4 pingat emas bagi masum kali ni....fuh..kene la trainning sungguh2....power giler motivasi yang diberikan...ase cam nak teros trainning jer...pe2 pon kene sabo dulu...jadual trainning kan ade....yang sempat bersama kami petang 2 ialah orang yang paling kami kasihi iaitu YB Prof Dato' Dr Aminah Binti Ayub, Naib Canselor UPSI....wow hebat!...tq Dato' sebab sudi hadir dan support semue team...lagi tambah semangat...kem ni dianjurkan sehari je...hari sabtu 12 feb, start kol 8 pagi hingga 6 petang....best2...tapi xde gambar la nak tunjuk, kalau ade pun gamba kitorang dok atas kerusi....nanti aku cube try test mintak kat Solihin....

No comments: