kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, June 29, 2012

kenapa paswoord kat FB boleh hilang???

salam..

lame dah tak on9 and entry something lam blog nie...so,  fes thing nak cakap yang spain menang....tq portogel bab bagi saingan, anway yang penting setiap game de menang and de yang kalah and yang menang tu tetap spain....lame tak menjenguk tok menulis, salah satu sebabnyer macam bese 'malas'...huhuhu, tapi xde la tinggal terus kan...aku dah kembali dengan entry yang bese2 jer....xde mood la der nak tulih....nak taw, aku baru je lepas g baiki laptop bab laptop aku tetibe je jem....nak taw bape puluh ribu sen aku kene...agak banyak la, leyh kate abih la lebih daripada separuh gaji dok ngaja tucen....abih la segala paswoord2 yang aku save lam nie, so nak di jadikan citer, aku dah tak ingat separuh daripada paswoord lam macam2 laman sesawang lam nie, contohnye email and so on....continue citer, aku dah tak simpan la passwoord somebody nie...aku tak tahu yang laman sesawang sosial dye ade lagi ke tak...aku try cari tak jumpe even ikot kawan bek dye...dye dah tuka akaun ke??...or....dye dah dlete akaunnye ke....why???...pliz tell me...

No comments: