kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, November 13, 2013

kite dah tak dok mase..

Assalamualaikum w.b.t

jawab salam ea, jangan tak jawab yer....actually aku nie tengah risau sebab tak tahu macam mane pelajar2 ko serimau nie nak ikut penilaian minggu ke 13 nanti...adoyaiii, kalau ikutkan pertemuan terakhir hari tu...ramai lagi yang tak dapat pergerakan dalam silat yang di ajar...huhuhuhu...harap2 la korang praktis kat umah ye, buat la latihan sikit...jangan la setiap kali datang, kene ulang balik bende yang same...bile nak masuk bab2 lain kalau asik ulang and praktis mende yang korang lupe...perghhh, nie namenye meluahkan perasaan...kaaannn...

ape2

pun, tak sabar nak tunggu kelas yang akan datang...best mengajar korang even korang nie mengade2 sikit...mungkin la kelas2 lain tak dapat nak bermanje kan ngan pensyarah korang...so, time kelas hari sabtu nie la nak gedik sikit, nak manje2 sikit...memang ngah memanjekan korang la nie,...manje2 jugak, tapi kalau tak dapat nak buat mase penilaian nanti, tetap tak leyh yer...no kompromi...cekidout ngan gambar2 mase latihan sebelum nie...


 aku tak taw la pe yang dyorang buat nie...ishk2...



 tekun mendengar...fokus2...

 amboii ketawe sampai nak tercabut gigi akak  nie...

 abg zol....tak lekang dengan senyuman...punyela seronok mengajar...


 mierul ngan solihin jugak bermanje mase kelas ko serimau...cer tengok tu..






ingat...penilaian minggu ke 13 taw...15 Disember 2013...

No comments: