kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, November 14, 2013

SELANGKAH'13

aSSalamualaikum w.b.t
selamat sejahtere...

sile jawab salam yang telah disediekan....ape khabo sume, yang membace dan jugak kepada yang tidak langsung menjengok blog aku nie..camne yang tak jengok nak jawab kan...pepandai korang la....aku??..alhamdulillah, mental semakin sihat dengan beban tugas kerje yang semakin berkurangan...ye la, siap boleh layan blog...and segale macam yang susah nak di layan sebelum ni..sebulan nie macam2 yang dah aku buat, cume tak sempat nak update kat dalam nie...untuk kepuasan aku je la entry kat2 sini, kalau yang membace pun rase kepuasan tu...kire bonus bagi aku..cewaahh...

tak silap 9 hb November

lepas aku ade la menyibukkan diri ke program kawan2 master...dyorang wat program selangkah...ape ye program selangkah nie, panjang la kalau nak taip..korang tengok sendiri pic kat bawah nie nanti...best sangat, sebab dah lame tak berprogram...sebelum program tak dapat bantu banyak pun,...leyh kate tak bantu langsung lah, setakat buat satu due keje je kan...sorry ye kengkawan...kengkawan lak kepale pun ting tong jugek....so, pepaham aje lah...programnye sehari je, start kol 8 habis kol 5 petang la lebih kurang...banyak pengisian yang menarik and yang paling penting bab kerjaye..name pun tugasan untuk kelas kaunseling kerjaye...mestila pengisian dye bab kerjaye, ye dak...

faris

akan kahwin 23 hb nie...aku datang awal and lepak la kat umah kawan baik aku yang sorang nie...banyak la jugak cite, pe2 pun mungkin lepak and tidor as a bujang buat kali terakhir ngan aku...lepas nie status dah lein kan....ape2 pun , tahniah and hopeful ko dapat jadi suami yang soleh...kawen2 jugak, lepak mamak mesti diteruskan jugak...begitu...cekidout dengan gambar program SELANGKAH, tak banyak pun, itu pun curi2 amek dari blog kengkawan...


 tengah..YB Pengerusi Pelajaran Sains, Alam Sekitar dan Teknologi Perak...tak nampak leyh zoomm yer...


 macam gemok je...macam gemok je...

pelajar sekolah yang dibawe khas untuk program ni...sporting giler, siap leyh nyanyi live tooo...

I
I
I
V
sape2 de program ajak2 la yer walaupun sekadar ajak2 ayam...

No comments: