kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, November 15, 2013

ada apa dengan TAPAH?

Assalamualaikum w.b.t
salam sejahtera

well, as usually aku akan pelawe korang jawab salam......pe lagi jawab le, banyak kali pun tak pe...yang dapat pahale korang kan...huhuhuhu...lepas solat jumaat nie, hati tenang jer...masuk awal at ofis and memang dah niat nak update blog yang ntah sape2 tengok nie kan....so, what do you expect to what i will story bout  a title...haaaa...nampak tak...sekali sekala cakap bahase owang omputeh pe salahnye kan....betul ke ayat macam tu...asal paham je la ye...

sehari selepas

program kat ipoh dengan kengkawan master, keesokan harinye iaitu hari ahad aku travel with my GURU to tapah...ape yang nak dibuetnyo di tapah nie...actually time follow tu, aden pun tahu...huhuhuhu...yang tahunye nak gathering dengan keluarge serimau daripada gelanggang lain....memang betol pun, sampai kat sane hampir semue wakil daripada setiap gelanggang ade, terutamenye daripada gelanggang KL...paksu, siape paksu??...kat bawah nanti korang leyh tengok pic yang mane satu paksu...

time perjumpaan

nie, aktivit lebih kepade mengeratkan silaturrahim and menyelaraskan silibers pelajaran bagi setiap gelanggang...so, time nie la yang otai2 berbincang untuk mengemaskan lagi silibers pelajaran nie,..mule daripada pergerakan sehinggelah turutan buah....macam2 la lagi...best sangat sebab dapat jumpe dengan otai2 lame and jugak bakal2 otai mean yang mude2 la...semangat gilos bile dah dok dalam family besar nie...sory yer klu bahase kurang memuaskan...bukan kurang kot, memang tak memuaskan pun..tak gitu...so, balik daripada tapah dah petang then abg zol belanje makan KFC dengan banyaknye...perghh, perut dah macam ape ntah....nasib bek makan bersantai je sambil2 mengusik dan bergurau sende dengan pekerje KFC at situ....yang over semestinye abg zol and yang segan2 plus ngan malu2 kucing siam semestinye aku....huhuhu, xkisah la ngan sape, dengan aunty2 pun gelak2 ngan kitorang...lepaskan stress la jugak kot...

pe2

pun tak sabar nak pergi lagi sekali, harap2 dyorang rancang lagi buat hari keluarge yang macam tu...next time nak share ngan adik2 koka semue...jom rancang pergi satu bas pulak ea...nak ke?...fuh, letih menaip, jom cekidout...

 abg zol, abg epol,.......,abg awie, pendekar mude...

 paksu tige dari kanan...

 efa pun join sekali...paling kiri...

 ape yang dibincangkan nie....macam seyes je kan...

 terima kasih ibu sebab sediekan makanan...alhamdulillah, sederhana tetapi terase kenikmatannye...


 khusyuk mendengar kata2 motivasi yang diberikan oleh abg epol...cayalah...




 promo filem yang mungkin tidak akan ditayangkan...Tapah GEngster...jangan tunggu...


 kadang2 berkias tu buat aku pun tak faham..nampak tak muke blerr disitu..


sebelum balik tg malim, kitorang mengeteh dulu dengan cikgu mansor and cikgu ise....abg zol la paling rancak bercerite...sampai tangan pun ikut same...

1 comment:

cweet pinky said...

pasni citer sal sungkai lak :P