kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, December 14, 2011

Berketul-ketul??

salam..

entry tgh2 malam nie, agak merepek ckit...aku pn tak taw nak wat per,...letih ckit bab baru je pas ciapkan tesis bab 4....nangis gak la, tapi tq pade sume yang menolong, especially my frens at uum...jadi fes mentor aku lam Spss....ok2, terus ke tajuk entry nie....de yang penah tanye aku, pompuan nie suke ke lelaki y badan ketol2...nak taw pe aku jawab, aku jawab simple and available...nape ko tnye aku, g la tnye pompuan, aku kan lelaki....lepas tu, de la singgah satu due luku atas kepale membe aku tu kerane kebengongannye...


gamba nie tak de mngena ngan citer nie....sory bro, juz nak popularkn lu je....encem pe?


nak di jadikan citer, membe aku nie rajin la g gym at cny....fuh!!..dlu bdan cam pe ntah, skrg dah jadi cam salman khan ko...dasyat la, lepas tu dye leyh kate dah jadi sumber inspirasi aku la...pe lagi niat nak main gym nie, makin tinggi...lebih2 lagi bile jejalan at blog membe silat aku at ukm...dye pn cam ngah giat ber'gym'....pe lagi, aku pn hangat2 taik ayam la.....jap je smangatnye, lepas tu...hampeh, ke laut jugak...hahahaha...bukan pe, bayangkan, dahle men gym lepas tu boleh ke due minggu ckit2 bdan....tak patut2....jadi aku pun juz men2 je la ngan sume tu.....kdg2 kegkawan ajak jugak...aku pn ikot la, xsampai 5 minit, aku pn rest la dekat sejam then balik....ase2 kalau camtu leyh ketol2 tak bdan...hahahahha..kompem tak an....korang ase2 nape dak2 pompuan suke lelaki y badan ketul2...

Mengikut survey aku pade perempuan at somalia barat....

1. boleh protect dyorang - ye la kalau dah bdan pn cam the rock, sape le brani kaco awek dye...silap2 kene wrestling free2 jer an...and korang mesti fell selamat giler...

2. ne taw leyh jadi popular...haaa, nie mybe la, kalau dah badan ketol2 nie, agak2 leyh jadi pelakon tak....tibe2 je, david teo nampak gambar pakwe korang lam fb and offer jadi pelakon..perhhhgg, xke korang jadi popular lam sekelip mate...

3. jimatkan kos....ni myb gak, law la tbe2 je korang memerlukan tnage kerje on d spot sbb nak jimatkan kos...haaaaa, korang dah taw nak carik sape an....nak pindah rumah ke, tak perlu ramai org, nak basuh kain ke sbab mesin rosak, haaaa...lagi2...pe yang korang boleh manfaatkan lagi?

4. tak pakai baju pun tak pe....yang nie lagi tak tahan, pe taknye, klau la pompuan kuar ngan lelaki yang badan mantap giler, tak pakai baju pun tak pe...y tu leyh wat korang bangga and lubang idung leyh jadi kembang cam terowong karak.( terowong karak memang popular smpai pompuan somalia barat pn dah taw )...kalau lelaki kurus and keping...lu pk la sndiri..

yang camnie nak tak ??

ase2, pe lagi yang watkan korang suke at lelaki yang berketol2 nie....aku pn tak taw, tapi kalau aku g gak survey...mesti ramai yang cakap dyorang tak kisah yang penting faham and sayangkan dyorang...tol tak!....tepuk dade tanye la iman...ok, gua chow dlu...

4 comments:

Nora_Aniza said...

saya pilih yg berketul2..katang2..baru nampak hensem

Ahmad Haziq Azlan said...

teringin gak badan ketul2 gitu...

Farhan Ismail said...

peh..! ckgu atau... siyes ak rindu nk tgk ko menggedik cam kt kem ritu...


ak pn teringin nak ketul2...
tp ak gi gym bkn nak ketul2 sbb nak mentain je.. almaklum dah keje ni x smpat brsukan...

psykonep said...

huhuhu..bagos la tu..aku pn same, nak mantain je..

bile ko free, elow2 la aku...t aku trun ar tempat ko...ko leyh belanje aku...dah keje kan...