kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, December 12, 2011

Terbaikkk dari Ladang...

salam...

pe khaba sumer....hari nie sy akan tunjukkan care nak masak ikan gorang yer....haa, puan2 mule2 panaskan minyak...lepas tu goreng la ikan yang susah di siang tu...lepastu, ikot suke aty nak wat masak camne....ikan separuh masak ke, ikan lebih masak ke, ikan masak garing ke or mcam2 lagi...and lepas tu ciap...tu sja untuk resepi masak2 hari nie k...

wahhh, aku dah stat jadi chef lak kan....serbeboleh ko..

ok2, hari nie aku pnat giler, stat dari semalm la sebenarnye, fes skali aku nak citer yang pe aku dah wat due hari nie....

http://www.emocutez.com

sabtu, de bengkel isu2 kaunseling stat kol 8 sampai kol 1 lebih kurang, pade mase yang same aku dijemput jadi juri tok satu pertandingan ikatan tok pengurusan ko-...giler kot, pertandingan tu stat jam 8 sampai kol 10...aiyoook, dah bertindih lak, kebetulan lak, bengkel at bilik sebelah, pertandiangan tu kat bilik sebelah, bagoslah cgt, pe2 pn dapat stlle ngan bek....lepas bengkel aku pn teros g gym sebb jadi wasit/juri/teknikal man tok game silat kat cny....wow, berpinau kot mate nie, stat game lebih kurang jam2 hingge 6 ptg,...then dapat panggilan hangat dari my frens soh cepat g umah lect sebb de meeting malam akad nikah anaknye....huih, berlari aku, sampai2 je trus meeting and abis lam kol 7....balik stnby tok jadi pengerusi majlis malam akad nikah tu....jadi orang agak penting jgak la...stat lepas insyak, abis lak lam kol 11...balik umah terus tidow sbb sok full day nak kene tolong jadi protokol at kenduri kawin lak...perghhh, de protokol man tuee....hari nie memang penat giler2, tapi paling sweet is usher pengantin sampai at atas pentas...huhuhuh, nampak nooo ketokohan meng'usher' org an....balik2 je lam kol 6, mmg letih tol...and malam td titow awal...
bile2 terbangon je tgh2 pagi nie,..teringat blog i, huhuhu....tu je la nak citer kot,....membe bloger sume, seyes aku mmg pnat giler......tpi janji aku update blog an...de y reques an....hahahaha..

http://www.emocutez.com
p/s : gambo2 still xdok lagi, t dah de aku upsload eak...

3 comments:

Ain Hawani said...

terbaik la... ^_^

Nora_Aniza said...

mesti susah kan nak masak ikan goreng tu..hihi

psykonep said...

hihihie...agak susah le, sbab resepi nie blaja at somalia tengah...ishk2, kalau nak blja ngn lebih lanjut leyh jer msj..