kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Saturday, July 16, 2011

citer sal MASUM lagi...

salam..

kali nie nak citer sal MAsum lagi.....kalau de yang bowsan, takpe, its normal.....tapi de ke yang bowsan sebab de ke yang tengok blog nie..hahahahah...nie, nak citer sal membe skul yang dah lame tak jumpe and terpisah sejak dari sekolah dlu...tibe2 jumpe mase masum, sebenarnye de gak jumpe skli ri2 mase open UKM...tapi tak sempat nak sembang...uihhh, kali nie dapatla sembang panjang ckit....dyorang nie memang sempai, team pengakap aku at skul dulu...emmmm, best giler keje ngan dyorang nie, dengan haty kering and kepale senget....memang dyorang paling sempoi at skul dlu...namenye semah and umi.....due2 dapat emas ketegori masing2 and due2 gak dari UiTM....tanzz a lot sebab still macam dlu dengan kiter...bukan ape, ade tu sesetengah membe yang dah berjaye dah berubah wajah, makin act lak tu...huhuhuhuh...memang kawan sejati katekan...k lah dlu, aku nak sambung keje lak, hari nie hari konsultasi pelajar dan ibubapa anjuran Unit bimbingan dan kaunseling sekolah...daripada pagi tadi dah de at skul, nie sambil2 rehat makan nasi lemak yang mak Ngah beli...aku pun gatal2 la nak update blog nie...ahhahahahah...teok la gamba2 at bawah nie, dah macam ambik medal at istana lak...salam..

sopie...lokman ( Bai )...asrah

bai....ajey ( injured bhagian tuuutttt mase game vs UUM )...sabo je la...

alhamdulillah..berkat latihan ala komando...akhirnye...

encem owt y dok ujung skli 2...

2 comments:

azwa amani said...

hensem lah jugk... huhuhu... awin tgok lah blog abg atau..

psykonep said...

tq adik awin...heheheh...ye encem...bukan ujung blah kanan la...yang blah kiri tu.....