kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, July 29, 2011

tahniah MALAYSIA, cube lagi !!


salam...http://www.emocutez.com

setelah diobserve semalam, aku dengan rase pueh aty and lege yang teramat sangat pergilah menonton bola game antara malaysia vs singapore....huih semangat berkobar2 la gak nak tengok kebangkitan negara nie....alik2 dengan permainan yang agak pelik, x macam bese, aku agak kecewe dengan result ri semalam...ase cam nak menangis pun de...huhuhuhh...patriotik giler an...tapi ape an daye, blom sampai rezeki kiter lagi...yang penting game nie lebih mematang an kiter....lepas nie kene tengok vedio tu blik and buat reseeaarch ckit tok kebaikan mase depan team harimau malaya...

Tahniah sumer.....termasuklah aku sebagai penyokong setie...http://www.emocutez.com

2 comments:

azwa amani said...

lalalaalala...tak minat bola

psykonep said...

ok...bis2 minat pe yer adik azwa amani iter nierr...