kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, July 26, 2011

anda STRESS ??

salam sayang buat sumer....



risalah pertama yang dikeluarkan oleh kaunselor pelatih berkaitan dengan mengurusan stress...teringat sebab mase tu pelajar tengah exam bulanan, ramai yang stress and tak tahu macamne nak release stress yang dihadapi....pe lagi aku ngan membe cari la alternatif wat risalah nie sambil promote diri sendiri...hahahaha....ok la nie kot, wat risalah pn macam tahun 60'an....de sentimental value...

jumpe lagi...

sekian...

4 comments:

azwa amani said...

wahhhh..bagusnya kaunselor macam ni..huhuhuhu... :) saya stress lah cikgu

psykonep said...

ehem2...tengok le sape...huhuhuh....kamu stress yer, k pertame skli cikgu nak awk korek idung dlu, lepas 2, basuh baju jiran sbelah....mesti epy je lepas 2...an2...

azwa amani said...

motip korek idung ??

psykonep said...

hahahah..tak tw..saje jer...camne, dah ilang stress x??