kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, July 4, 2011

Hadiah Hari Guru.....




yang nie hadiah cawan....cantik an pembalut hadiah nie...

nie hadiah coklet...hihiihi...bestnyer...




salam....

kat sebelah nie de due orang student ngah teman aku wat entry terbaru nie...nak citer sal hadiah hari guru yang aku dapat 16 mei lepas...emmmm, walaupun baru seminggu berpraktikal tapi tak sangke banyak lak hadiah yang dapat...leyh tahan la, kalau nak bandingkan dengan partner praktikal aku nie...lagi banyak and besar2 hadiah dye dapat...huhuhuh...saje je nak kongsi sal hadiah ri guru nie....sebenarnye takde ape pun nak wat...baru je lepas bagi student jawab inventori....Alhamdulillah,....berhasil....

2 comments:

azwa amani said...

banyakknyerr.. nak coklat satu... heee

psykonep said...

xleyh...dak2 kechik xleyh mam coklat...t gigi rosak...