kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, August 2, 2011

beginner...dalam wat banner and poster...


emm....nak luahkan la ckit ase dalam aty nie....aku dalam wat banner dan poster nie leyh kate beginner la...banyak mende yang aku tak tw gune.....photoshop dan Ai pn masih merangkak giler....tq pade housemate aku, tarmimie....sebab dye yang banyok ajor aku....nie pown tok pengetahuan, banner yang skul soh wat, aku gagahkan la jugak tok wat walaupun xbape nak pandai..hihihhihih...tapi takpe, kalu aku leyh try an buat, aku buat.....kalau tak, aku tak akan wat sebab wat pening pale aku jer...ahahhah..tapi pe2 pn nak share ngan kowang psl poster yang first2 aku wat bile sampai skul nie....meh la teok....

1 comment:

azwa amani said...

dah tengok teok dahhh..huhu