kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, August 22, 2011

ade ape dengan hotel seri Malaysia....

kat depan pintu utama hotel....

selepas eating...

sebelum malantak...

terjumpe mambang kuning...and dye mntak kitowang tangkap gamba ngan dye...

buah tu pegang jer..tak beli pown....

salam....

Kaunselor pembimbing aku and utu....memang best and gempak giler....tq sebab belanje kitorang berbuke dekat hotel sri Malaysia Taiping.....sederhane and pnuh bermakne...sebelum tu pergi beli belah anak beranak ke TESCO....tercapai juge hajat nak makan same2 dalam group kaunseling SMKGS.....kak ida memang makan banyak, lepas tambah dan tambah lagi....lepas solat maghrib, kitoeang terus balik sebab de temujanji lain lak...huhuhuh...best + seronok + sedih...sebab dah nak berpisah dengan mike berdue nie....banyak kenangan manis and pahit.....semue akan terpahat dalam hati....

4 comments:

gya revand said...

hahah ~~ nice entry argh cg atau !!

adahCINGLE.... said...

haha ! shopping ta ajak

suhar said...

erm..rasa2nya..atau tu yang makan banyak..ais kacang sampai tambah dua kali..:P

psykonep said...

amboii....sape yang makan banyak ea sampai xlarat nak drive...hhihiihihi....