kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, September 1, 2011

selamat hari rayer.....


Alhamdulillah....

selepas sepurnama kite berlumba-lumba merebut segala kenikmatan dan janji Allah pada kita....sekrg tibe pula bulan bagi meraihkan kemenangan....selamat hari rayer and maaf zahir batin kepada semua yang mengenali diriku, bakal mengenali diriku dan xmengenali dirku ini...hahahah...cam poyo lak....pe nak citer ea.....tahun nie raye rase meriah la jugak dengan kehadiran kakak kepada mak itew...aku pggil name 'mak udo'....kami beraye same2....lepas tu nak cerite jugak yang my beloved sister dan mengandung 8 bulan, tinggal mase jer...huhuuuh...xsabar nak jadi pakcik aka pakngah.....Alhamdulillah, Tuhan mengurniakan aku keluarga yang bahagia....tq sumer, aku sungguh bahagie...ok la, sampai at cny je dlu, nanti citer len k...CAMAT RY AYER...

No comments: