kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, September 27, 2011

memperkenalkan PAAN a.k.a "gedik boy"

salam...

setelah berjaye meyakinkan membe sowang nie tok post an sal aku...kini tibe la giliran aku untuk menglipur lara tentang diri dak nie..

name dak nie farhan @ paan aka dak gedik....cam perangai dye la, agak begitulah..huhuhu...sorie paan yer...jangan marah...

dye nie encem tapi dah berpunye, aku mule rapat ngan dye mase trainning pusat dekat uthm tok team Malaysia....best tol trainning at sane....lagi2 de la dye nie dok satu bilik ngan aku...banyak mende aku blaja daripada dye nie...huhuhuhu....yang paling penting sikap dye yang wat aku respect giler ialah dye nie memang sabar...ngan layan kerenah aku and mulut aku yang agak men lepas je ngan dye....pe2 pun aku harap sape2 yang datang jenguk entry aku nie, g la teok blog dye gak...banyak manfaatnyer.....


sory paan, aku tak de gambo ko, aku amek daripada blog ko je la...mean copy paste at cny...huhuhuh....caya la paan, emas MALAYSIA....

klik at gmba at atas tok aku bawe korang ke blog dye..

6 comments:

kaizen said...

err blog aku biler plak??? ngeh3.... hahaha

Farhan Ismail said...

kaizen-haha..nak jugak...
oke fine aku gedik... ko gedikness yg mmbuatkan aku terasa nk lempang...haha

azwa amani said...

:)

psykonep said...

paan...ko nie pe la, penat je aku cari trade mark tok ko..."gedik boy",,,

psykonep said...

t la kaizen, aku wat entry sal ko lak...y pnting ko wat entry sal aku dlu...hhuhuhu...

psykonep said...

:) to azwa amani