kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, February 26, 2012

bowring...

 Malu la saya, citer sal saya lak...

Bismillah..

aku agak bowrink yer arini, xtaw la nape but sebenarnye baru je balik dari kenduri akak mambe...kawen arini and kaler tema wane gold...then balik umah ngan perasaan yang agak bowrink...nak bermesej, kedit kompen dah lame abis,...so, aku update blog je la...rini nak citer sal anak buah aku yang cute...dah beso da dye, masuk 4 kali bulan purnama....cumeyl cangat taw tak....then, aku malas nak taip banyak2 sebenarnye, kowang tengok je la gambo2 yang sempat aku upload nie ( de ke owang nak tengok ).....suke aty la de or x ( nampak nooo bowrinknyer )....salam...








No comments: