kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Tuesday, February 21, 2012

Doakan ye...

salam...

agak lame tak menjengah ke blog aku...cam dah bersarang spider jer aku ase...tp no hal la, yang penting aku nyer pasal....life lepas abih belajo??..agak membosankan kot...baru2 nie de beberape axtiviti yang sempat aku join untuk isi diari hidup aku....best giler ko taw....xcaye, nanti aku citer, kalau nak citer sekalang, wiso panjang cangat....

anyway, aku nak bagi taw kgkawan bloger yang membe aku asaktor xcident la baru2 nie..nak cakap baru tu tak gak la, cume tak sempat nak entry citer sal dye...xcident motor, and agak teruk la...same2 doakan dye agar cepat cembuh k....


InsyaAllah, ko akan cepat sembuh..

No comments: