kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, December 31, 2010

bahagienyer ema....


salam...http://www.emocutez.com

tahniah ema kerana selamat melansungkan perkahwinan 25 dis yang lepas.....sory tak dapt datang sebab ke sarawak...de urusan yang perlu diselesaikan....best cangat dapat tengok kengkawan yang berjaya sampai di rumah ema....nampak padan dan cocok sangat, bagai pinang dibelah-belah..hihihihi..guro jer....tak tahu nak cerite ape dah, juz nak pesan jer itupun kalau ema bace la blog nie....jadi lah isteri yang soleha ye, taat kepade suami...ceewaaahh..cam ustaz lak....ok nie de la gambar ema and suami, mintak izin kat ema nak amek gamba ni yer....

yang sebelah kiri tu hafiz dan dah bertunang dah pun, tak lame lagi ehem2 jugak
( gosip terhangat dipasaran...hafiz jangan marah ea...hihihhi...)

No comments: