kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, December 26, 2010

UIA & SCOUT......18, Disember......




salam....

nak entry ckit jer...x pnat pn klu bace sebab ayat tak banyak pun untuk cerite kali nie....pengakap2....dulu, kini dan selamanye...x gitu mad...emmm....kat uia and dengan 9 orang membe2 lain join satu bengkel kemahiran sosial kesukarelaan....banyak perkaralah yang kitorang dapat.....yang paling penting dapat jumpe membe pangakap daripada UNiversiti lain....ramai juge....kire2 300 orang yang hadir ( ikot perasaan je nie...)...bengkel nie turut diisi dengan ceramah, forum dan LDK....wow!hebat giler membe pengakap kite buat presentation...yang paling menarik, ade sorang diantare rakan kite nie sedikit comot dan gelojoh dalam buat presentation tu...nak tahu sape??...name die ikin, hahahaha...sory kin, memang comot arh...kami bertolak daripada UPSI jam 7 pagi dan bertolak balik jam 8 malam.....lucu lah skit bile dalam tentatif yang diberi habis jam 6, tapi sampai2 jer, kat dalam buku program habis kol 11 malam....dah melepas dinner kitorang, nak buat macam mane dah gune kenderaan Universiti, terpakselah akur......kitorang terpakse balik awal juge.....menariklah bengkel ni, kalau ade rezeki, lepas ni Kelanasiswa UPSi pulak yang anjurkan.....SUKARELAWAN, dalam maknenyer 2.....kite pikirlah bersama yer.....salam pengakap




khusyuk dan tawadhuk....aku, sharul dan mad.....bagos kan kitorang....



2 dari kiri ialah ikin.......mase presentation die lah yang paling co***




No comments: