kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, December 3, 2010

Lega......exAm dah abEs...

( tok....pinjam muke ea....atok ketawe nampak cam real la....)
http://www.emocutez.com salam kelegaan.....Alhamdulillah, exam pun dah abis arie nie....emmmm, entry nie juz nak beritahu yang aku dah abis exam....per yang menariknyer???....pe ea?, ntahla....tapi de sesuatu yang korang boleh belajar daripada entry kali ini...aku tibe2 jer rajin nak entry kan yang aku dah abis exam dalam blog...emmmm...cam pelik je kan,......pelik? pe yang pelik?....abis exam jadi rajin ngan blog...kalau macam tu, kalau tiap hari habis exam, tiap hari la aku post something dalam blog nie....hahahahha...bestnyer, dapat kerepek sekejap....hahaha...salah lak.....merepek la....puas hati aku....puas hati aku..( sambil ketawe sambil keluarkan kepale dari tingkap bilik ).......
jumpe lagi....http://www.emocutez.com

No comments: