kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, December 20, 2010

Tini pecahkan rekod???

salam bahagia...

tini, membe satu kos ngan aku dah pecahkan rekod dalam kelas kitorang bile die jadi orang pertama yang kahwin....selamat pengantin baru tini....selepas tini, menyusul lak ema....sory tini sebab tak dapat datang, jauh kot, lagipun aku pun sibuk ngan kenduri kak long aku...hahhahah, boleh tahan jugak husband die...pe2 pun, moge berbahagie, lepasnie kene pandai2 lah jage diri and bahagikan mase...ok lah, da tak de ape je nak cerite....aku bile lagi???....tungguuuuu....



nie le tini, yang lain2 membe satu kos gak.....



yang nie membe aku yang paling kecik, ema....ema kahwin bulan 12 nie jugak..tahniah2!!

No comments: