kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, June 5, 2011

JMK khar.....pengalaman terBEST dalam hidup....

salam...

baru blik daripada latihan silat...sekrang aku dalam kem MASUM at UPSI...berehat sekejap daripada praktikum, tapi kene training kuat untuk game....hemm...buke2 je blog teringin nak menjenguk blog lain,..tekan2 punyer tekan, masok ke blog bicara amani....dye de tulih pasal family jmk...windunyer kat korang, teringat mase bersama2 sepanjang setahun yang lepas...banyak perkara aku belajar daripada mereka,....leyh tak kite ulang balik tahun lepas, nak rase semule family nie...semoge kengkawan, adik2 lam jmk khar sidang 10/11 dapat mencapai segala impian dalam kehidupan....nanti kiter nak ke pangkor kan 3 hb nie....hope2 dapat lepaskan rindu at korang....maaf tak dapat nak bersama selama cuti nie sebab terikat dengan kem MASUM, tapi takpe, nanti kiter buat yang terbaik mase bersame kamu sumer.....



No comments: