kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, June 29, 2011

time training...time paling best...

bai....sofi...atau.....menuju puncak...hehehehe



bai ckit pinggang selepas posing dalam gamba ni....

salam

baru je lepas masuk kelas 3 Nasaie...hari nie, keadaan emosi terkawal ckit, aku dapatle control kelas daripada awal lagi....hihhihihi...ade peningkatan, wt permainan at dyorang ckit,..Alhamdulillah, dapat sempurnakannye dengan baik, harap2 sumer dapat kesedaran tentang matlamat....

bile sampai blik kaunseling, ambik mase tuk relaks jap...time belek2 gamba at masum yang tak seberape banyak nie....aku terlihat gamba yang diambil mase kumpul at padang....sebelum training tak silap, best cangat kalau kenangkan blik,.....sedar atau tak, time yang paling best ialah time training....macam2 gelagat yang aku nampak....

1 comment:

azwa amani said...

ni mesti rindu kat dorang kan sebab tulis entry pasal team silat...

wahhh..anak murid ade peningkatan.. :) anak murid ke adik murid..?? huhu