kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Sunday, June 5, 2011

OsQar Rovers d BEST 4ever and EVER....














salam..

PAngkor menjadi saksi kepada hubungan erat antara ahli kelanasiswa UPSI yang selama ini bersusah payah dengan gigih bagi menaikkan dan merancakkan lagi aktiviti pengakap di UPSI..aku berpeluang untuk bersama kengkawan yang lain untuk satu kem yang sangat bermanfaat tu...best giler, sempoi dan macam2 lagi...xdapat kot nak gambarkan...terima kasih kepada membe2 terutama kepada amard d presiden club kerana telah berjaya membawa nama Oscar rovers ke tahap yang membanggakan...cayalah amard....aku pn tak taw nak citer aper, hope perjuangan ini dapat diteruskan pada masa akan datang.....hidup Oscar rovers

ps: cun la baju yang amard design...hihihihi, tq2...


No comments: