kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, June 27, 2011

MASUM 2011...Team SILAT, d best sepanjang zaman..

salam..http://www.emocutez.com

minggu nie ade di sekolah selepas seminggu berkampung di UPM sempena MASUM 2011...banyak suke duke yang nak aku ceritekan...tapi sepanjang aku berade di UPSI dan bergelar mahasiswa nie...this is d best team ever n ever i have....ishk, nak menangis asenye klu terkenangkan segale kenangan yang dah dilalui oleh aku n d geng....kalau de yang cakap kiter tak patut menang, dyorang memang salah sangatlah,...dengan ushe yang dah ditunjukkan oleh member2, di tambah lagi gaye training ala tentere n berbekalkan hati kering yang tak pernah kenal erti putus ase...aku yakin, kitorang layak memiliki kejayaan nie....

hari nie, aku nak cerite skit jer, bab cerite pasal masum nie aku akan update dari mase ke mase ikowt selere aku sendiri....kalau aku windu at team nie, aku akan cerite bebanyak pasal korang at dalam blog aku....terime kasih kengkawan sumer...aku merindui kamu semue....


2 comments:

azwa amani said...

laaaa...ingta kan sebut pe dia...rupanya pakcik driver...hehehehe..lucu arr...mesti seronok

psykonep said...

hie..hie..ha a...pak cik dreber bus..huhuhuh....memang conok cgt...