kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Thursday, February 21, 2013

Demam lagi..

Assalamualaikum..

nak tidow dah oii..
tapi sebelom tidow, nak tulih2 sikit la kat blog aku nie...nanti bersawang lak kan..tak de pe pun nak diceritekan juz nak tell u all bout me demam again...hari jumaat lepas tak pergi kerje sebab demam, memang tak dapat nak bangun la pagi2 tu...adoyaiii, dah tu macam dah sihat balik, tak de la sihat sangat pun,...panas2 tu ade la, maleh la nak layan sakit2 badan nie,..aku pun telan la beberape bijik panadol...kalau panadol nie leyh cakap, mesti dye cakap "woii, bosan aku teok muke ko, asik dok menelan aku je, baiknye pun tak jugak"...mayb la dye kan cakap macam tu...memang ase maleh ke klinik tu agak menebal sangat dalam hati nie...tak taw la kenape...so, agak bertahanlah untuk 4 hari....memang dah rase sakit tekak makin naik semalam,...pe yang dibimbangkan tu memang berlaku, once again yesterday morning, i'm going down la after wake up as usualy...tak leyh bangon jugek...adoyaiii(lagi sekali)...dok berselimut seharian untuk mengeluarkan peluh...memang tak layan la phone ke ape ke kecuali Shila Hamzah lalu depan umah,...haaa, yang tu aku sanggup terjun tingkap nak g bergambor ngan dye, selain daripada tu no la...k la, dah telan panadol(dah banyak kali da)...hope2 esok aku leyh la bangon dengan baik,..

~doakan aku yer ~

gamba nie takkkk ade kene mengena dengan citer yang diatas ea..

2 comments:

Anonymous said...

Take a gud rest my dear...

cweet pinky said...

haish , takut ngan doktor ek ?? tuh yang malas nak g klinik tuh ,

tak tough la camtuh ...

:P

semoga cepat sembuh yer :D