kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, February 22, 2013

erna bestari.....

Assalamualaikum w.b.t

pe2 kabho sumer....
bersyukur dengan nikmat paling besar dalam diri iaitu ISLAM and IMAN...

boring2 and tak tahu nak tulih ape dalam blog (tapi nak tulih juga),..nak jugak la post sal kenduri yang aku pergi baru2 nie....anak papa and mama aku la, erna bestari...dah beso ko eak(tibe2 padahal umo sebaye kot)....tahnooooah la...moge bahagie hingge ke syurge...amiinn...kalau nak teok aku ngan pengantin nie xdok la, sebab macam ekslusif sangat weddingnye, wiso lak nak request tangkap gambo...so gamba dari jaoh je la yang de pun...huhuhu....chow dulu..,(jap g nak entry mende lain lak)...


 nie erna ngan husband dye....amacam,comeyh an2...

nie kompem2 sesi teeeetttt....(ye la lame tak wat mesyuarat, time nie la an)

nie ngah soal pengantin la bab matematik skit...dengar la jugak ckit2 soklan dye....kalau tak silap kalau beli sayur selonggok 3 ringgit pastu bagi duit singgit 3 keping...de balen tak??
(mencabar gak soklan tu kan, taktik tok kadi nak bagi neves)

pakcik dok tutup2 hidung tu memang dah agak dah pengantin akan terke*%#t...kuciwa la skit tapi raje sehari an...xpe2,  rilek2 bro....sekali lafaz je tu...(guro2)

I
I
I
I
V

gambo banyak tapi cam maleh nak boh....tak pandai sangat tangkap gambo, yang nie je shoot paling baikk....redho je la kan...

~ bahasa jiwa bangsa, agak rosak bahasa saya disitu, maafkan saya ~

3 comments:

cweet pinky said...

anak mama dan papa ?? tapi sebaya ? kembar ker hape nih ??

comel pengantin pompuan ...

psykonep said...

huhuh
nie anak family angkat

comey cam saye kan...
huhuhuhu..

odieda said...

memang awk salah seorang penyumbang perosak bahasa kan?? teettt .. ;D