kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Wednesday, March 6, 2013

Rezeki..

sekolah intrim aku..
 
Assalamualaikum..

Bersyukur sangat, diberikan kesihatan...rezeki..
banyak sangat rezeki yang Tuhan bagi kan....nikmat mana lagi yang kita dustakan..
so, tak pandai2 nak bersyukur (warning untuk aku la nie)...
Alhamdulillah, dapat panggilan daripada JPN Negori Sembilan, hari khamis minggu lepas, katenye soh lapor diri untuk guru intrim...sujud Syukur ya Allah, sesungguhnyanya engkaulah MAha memberi dan memakbulkan doa...hari2 sujud dan minta rezeki kepadaMU...kekalkan nikmat iman dan islam dalam diriku nie ya Allah...then, hari jumaat pergi taklimat untuk terima surat tawaran daripada pengarah JPNN9...perghh, terkejut jugak, dapat sekolah yang betol2 powerrss....so, pergi la lapor diri and jumpe HM ( panggilan untuk pengetua )...mintak kat HM tangguh mula bertugas sampai 12 hb and HM luluskan...aku, teruskan lah berkhidmat as RA sehingga abis minggu nie and get ready to install barang2 kat umah warden sekolah hujung minggu nie...segala puji bagi Allah,...tetapkanlah imanku ya Allah...huhuhu....

continues wat kerje...

5 comments:

Anonymous said...

Tahniah kawan :)

Anonymous said...

welcome to new chapter or ur life Ataullah Anas..

Semoga sentiasa tabah mendidik anak bangsa & dalam menempuh ujian dari-NYA ;D

:: ODIEDA ::

Anonymous said...

welcome to new chapter or ur life Ataullah Anas..

Semoga sentiasa tabah mendidik anak bangsa & dalam menempuh ujian dari-NYA ;D

:: ODIEDA ::

cweet pinky said...

wah , tahniah , bz la abg lepas nih ... semoga terus dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah :D

psykonep said...

tq sumer...
doakan yang terbek yer...