kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, March 22, 2013

Manchester City vs Liverpool...

assalamualaikum w.b.t


 analisis perlawanan....aku(MC) vs pox(LIV)...gol pox pun gol ehsan player aku bagi panelty...

kemenangan pertame selepas study agak hard lah men pes bersame solihin...ye la, keje pun tak start lagi, so ape lagi...menuntut men pes la...selepas seminggu aku study and trainning, lastly aku berjaye mengalahkan membe yang agak star dalam dunie pes nie...berpeluh jugak la sampai basah spende main...bukan main atas padang pun, tapi dok memikirkan macam mane nak atur strategi sambil passing bola dalam pada mase yang same...buat banyak keje dalam satu mase...bukan mudah woooo....aduyaii, sedih2 selepas beberape siri kekalahan lebih-lebih lagi dengan tok guru pes aku....tapi betul kate cikgu kat sekolah dulu, usahe tangge kejayaan, walaupun kekalahan nie tak begitu bermakne bagi pox Raz, tapi bagi aku satu kemenangan yang begitu berharge ( emosi yang penuh keriangan )....moral of the story is never give up and study with passion, u will get it...

 medah peperangan...siap fan beso tak nak bagi panas laptop and hati orang yang kalah...(pox raz)

himpunan joystick yang digunakan....teruje kan???

I
I
I
I
I
V

aplikasi bagaimana nak merancang menjaringkan gol dalam game kepada merancang untuk mencapai matlamat dalam kehidupan....(ase2 leyh guna tak statement nie)

2 comments:

pox raz said...

ehsan...cehh..aq yg kesian kt ko
sudi2 la lawat kt sini..ahaha
http://poxrazali.blogspot.com/

poxraz said...

poyo saja..jom fight..lme xasah
lawat la sini jgk
http://poxrazali.blogspot.com/