kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Monday, March 11, 2013

kerinduan ini..

Assalamualaikum..

esok hari terakhir di tanjung malim...aku akan bertolak ke seremban mungkin sebelah pagi sebab petang selalunye hujan....rindu pasti tidak pernah lekang dari hati ini.....hidup diteruskan lagi ke babak yang seterusnye, pasti ade sahaje cerite di pentas lakonan dunie ini....hari akan berganti hari, bulan akan berganti bulan, tahun pasti akan berganti juga....rase baru sahaje menjejak kaki di sini...5 tahun lepas aku mendaftar masuk sebagai seorang pelajar hingusan, rase tiade ape di dalam dada, aku lalui hari-hariku dengan penuh bermakne, ade duke, ade suke, ade tawa, ade nangis hibe...macam2 larh,...semakin jaoh kite meninggalkan mase lalu kan...huhuhuhu, rindunyer hati....segale kenangan di sini, aku tak pernah tuliskan dalam buku tetapi aku pahatkan dah di salah satu sudut hati ini....terime kasih kepade yang terlibat secare langsung atau tidak dalam babak lakonan kehidupan aku di sini....to my ofismate, thanks a lot sebab banyak bagi tunjuk ajar, 5 bulan bekerja as RA with u all memang kenangan yang tak leyh dilupekan...kak ida, kak wan , kak nida, kak OG, kak syida, kak ain, siti hepy with...then my boss, PRof Mdya. Dr. Amir, thanks sebab jadi boss yang baik...respect u all...

~ Ya Allah lindungila mereka semua ~








tq sebab sudi nak celebrate perpisahan ni(tapi cadangan ni aku yang buat)...huhuhu....agak over ye disitu...


5 comments:

odieda said...

perlu ke mention "tapi cadangan ni aku yang buat"?? seperti kami x hargai awk di opis lak kn??

thank Atau cz menjadi penyeri + bahan + 'insan yang sering dipersalahkan' (spt yg awk duk selalu ulang tu) dan yg sewaktu dgnnya selama 5 bulan bersama kami di bilik keramat ni... ;D

odieda said...

perlu ke mention "tapi cadangan ni aku yang buat"?? seperti kami x hargai awk di opis lak kn??

thank Atau cz menjadi penyeri + bahan + 'insan yang sering dipersalahkan' (spt yg awk duk selalu ulang tu) dan yg sewaktu dgnnya selama 5 bulan bersama kami di bilik keramat ni... ;D

odieda said...

perlu ke mention "tapi cadangan ni aku yang buat"?? seperti kami x hargai awk di opis lak kn??

thank Atau cz menjadi penyeri + bahan + 'insan yang sering dipersalahkan' (spt yg awk duk selalu ulang tu) dan yg sewaktu dgnnya selama 5 bulan bersama kami di bilik keramat ni... ;D

Anonymous said...

nape akak x da..huhuhu..jelesnye..hehehe..indu semua..

cweet pinky said...

wah , terasa sedih pulak , baru nak kenal ngan abg atau , dah nak g jejauh lak , btw , jangan lupekan kami budak2 kps nih :D