kengkawan bLoggEr aku.......LovE yOu aLL.....

Friday, March 15, 2013

aku sombong??

assalamualaikum...

thanks to somebody coz help me today..clear all thing from that school....huwaaaa, thanks Allah coz eventhough you not give it now but i still get job here...come back to TM yesterday,  i got a new job and syukur always laa..

udah2, cukup2...aku ase stuck lak cakap bahase omputih...aku denga la dari seseorang yang kengkawan dye cakap aku sombong....sombong ke??....bile ea, mesti tak kenal aku lagi kan....mybe sometimes kite expect somebody tu terlalu awal...ade pulak tu, yang dah lame kenal aku...tapi bile dah de problem ngan aku, tuduh aku lak yang sombong...aduhaiii, pelik2...tapi takpe, ade yang lame kenal aku tapi macam tak mengenali aku...ade yang baru kenal aku, tapi cube memahami aku seperti sudah lame mengenali aku kenal aku then dye dapat kenal aku....thanks to anyone yang talk about me....atlest i know la that i like artist coz de jugak yang nak cakap pasal aku....kadang2 aku khilaf, moody, tak perasan, or pe2 je la and tak perfect macam yang cakap aku sombong tu la...almaklum, aku manusia lemah tak macam sesetengah orang tu....thanks lagi sekali sebab, atles ade yang amek berat kat aku, tegur aku and nampak kat mane kekurangan aku....positif....positif....positif....kenali dan dekati aku sebelum kau menyatakan apa2...


~ hamba yang tidak pernah berhenti belajar ~

2 comments:

odieda said...

atau, ayat kt picture yg awk post tu memang sgt 'makan dalam'.. teettt ;D

odieda said...

Atau, ayat kt picture yg awk post tu memang sgt 'makan dalam'.. teettt ;D